Tornar

Les integrants del col·lectiu ballant en plena representació

Flamenc multidisciplinari amb les LaboratoriA

I si el flamenc esdevingués un llenguatge per a l'experimentació artística? Quatre artistes l'utilitzen en un diàleg amb les arts més diverses.

Les integrants de LaboratoriA Flamenco pugen a l'escenari de l'Ateneu Popular 9 Barris el divendres, 25 de novembre, en una nova oportunitat de conèixer un projecte artístic que no només es basa en les cares diverses del flamenc i en la barreja de disciplines artístiques, sinó que a més implica una reflexió amb la feminitat com a base.

A l'Ateneu Popular 9 Barris us esperen les artistes Ana Brenes, Aina Núñez, Cristina López i Isabelle Laudenbach. Ens ofereixen una nova mostra d'experimentació, feminisme i interdisciplinarietat que, aquest cop, forma part d'EinESS, Cicle de Cultura Digital i Economia Social i Solidària. El cicle, com expliquen els organitzadors, "dona a conèixer projectes, plataformes, metodologies i tecnologies de cultura digital oberta i lliure d’alt valor per a entorns culturals".

Un seguit de jornades que combinen les xerrades, les mostres, les taules rodones, els tallers i, com en aquest cas, les accions artístiques, formen part del cicle EinESS, que en la sessió de divendres convida les LaboratoriA a explorar les capacitats del flamenc com a llenguatge de creació i a buscar-ne els límits.

Sí, això és flamenc i, per tant, es canta i es balla, però en les experimentacions de les LaboratoriA, aquest flamenc entra en contacte amb el text, amb la dramatúrgia i amb les tecnologies més noves per bastir una proposta escènica eclèctica, experimental i sempre arriscada. 

Qui no es vulgui perdre l'actuació de les LaboratoriA té una cita a l'Ateneu Popular 9 Barris. Consulteu la informació al respecte al web d'aquest equipament cultural.

Data de publicació: Dimarts, 22 novembre 2022
  • Comparteix