Tornar

Un nen i una nena participant a un dels tallers del festival

FLIC Festival per a famílies

Arriba la novena edició del festival de la literatura i les arts infantils

Un any més i ja en van nou arriba la gran cita de la literatura i de les arts infantils i juvenils a Barcelona, el FLIC, un festival d’experiències i creació literària per gaudir de la literatura i les arts. Del 2 al 23 de març tindran lloc les propostes per a famílies en els grans equipaments culturals de referència de la ciutat: Museu del Disseny de Barcelona, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Mercat de les Flors, MACBA i Filmoteca de Catalunya.

El primer punt d’interès serà el 2 i 3 de març al Mercat de les Flors amb l’espectacle de dansa Ballar és cosa de llibres, on un llibre es converteix en la teva parella de ball o en la teva parella per anar al teatre. Una experiència entre dansa i literatura per descobrir el plaer de ballar llegint, de llegir mentre ballem, de ballar allò que llegim o llegir el que ballem. L’espectacle esdevé un viatge estimulant entre el poder de la dansa i la màgia de la literatura.

El dissabte següent, el 9 de març, al Museu Nacional d’Art de Catalunya s’hi celebrarà la jornada Experiències literàries: dotze propostes de joc i literatura que té com a caps de cartell la companyia de hip-hop Brodas Bros i la companyia Exhibeat. El 15 i 16 de març els visitants podran descobrir l’anomenada Fira de creació literària infantil i juvenil al Museu del Disseny, una cita amb el públic familiar i professional interessats en l’art i la literatura infantil i juvenil. En aquesta fira també hi haurà tallers i un espai per als més petits, de 0 a 3 anys.

El 17 de març, a la Filmoteca de Catalunya, s’ha programat, per al públic familiar, la pel·lícula Lolou et Autres Loups, un film francès que recull diversos curtmetratges amb el llop com a protagonista. Finalment, l’últim cap de setmana (23 i 24 de març) se celebra al MACBA el Flic Creació, on les famílies podran viure els processos creatius de diferents artistes de còmic, text i audiovisual.

Trobareu més informació a la web del FLIC.

 

 

Data de publicació: Dilluns, 25 Febrer 2019
  • Comparteix