Tornar

L'artista retratat de primer pla amb una teulada de fons

Folk cinemàtic i rock apocalíptic a Sants amb Adam Giles Levy

Un músic britànic que viu a Barcelona presenta a Casa Astor, al barri de Sants, els temes de Wake of Dissarray, el nou disc que ha editat.

La cruesa del blues, la intensitat d'un rock que, en les seves mans, sona apocalíptic i la calidesa d'un folk gairebé cinematogràfic caracteritzen el so del britànic Adam Giles Levy (a la imatge. Foto: Gemma Martz - Fotografia), un artista que presentarà els temes de l'últim disc que ha editat, Wake of Dissarray, en l'escenari íntim de la cocteleria i espai d'actuacions Casa Astor.

Aquest músic anglès és un autodidacte de la guitarra, però, tot i això, té una tècnica impecable que, a més recull el llegat musical britànic. Entre les influències musicals que reconeix, el rock dels Rival Sons, el blues contemporani de Kaleo o el folk nòrdic d'Agnes Obel. I entre les literàries, des del pensador del segle XIX David Thoreau, fins a beatniks com Jack Kerouac o la rapera i escriptora Kae Tempest. 

Penseu en l'esmentat Kerouac, o en Lorca i potser en músics com Robert Plant i Eddie Vedder, abans d'escoltar Wake of Dissarray, el nou disc de l'autor, en el qual, a més de bona música, trobareu valuoses reflexions sobre grans qüestions que afecten la humanitat i que van des de la crisi climàtica i les desigualtats a l'espiritualitat.

Si voleu escoltar en un ambient íntim els temes més nous del músic Adam Giles Levy, veniu a Casa Astor, però abans consulteu al seu Facebook la informació sobre el concert i compreu les localitats en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 24 novembre 2022
  • Comparteix