Tornar

Food Design, primeres jornades dedicades al disseny i la gastronomia

Food Design, primeres jornades dedicades al disseny i la gastronomia

Vol ser un punt de partida per aquesta nova disciplina, per generar noves sinèrgies en un ambient distès

El menjar s’assaboreix a la boca, però des de la revolució de la Nouvelle cuisine i les aportacions de Ferran Adrià i els seus contemporanis la cuina també entra, i molt, per la vista.

En aquest sentit sobresurt la figura del dissenyador Martí Guixé com un dels promotors de la combinació entre disseny i cuina, durant la dècada dels 90, i els darrers anys el binomi ha pres força.

L’organització de la 1a Jornada Food Design pretén arrelar aquest concepte, construir un corpus teòric, generar un espai comú entre els que el practiquen i establir les sinèrgies necessàries perquè se’n materialitzin projectes i negocis.

Des d’aquesta primavera i fins a finals d’any l’organització ha plantejat tres jornades dedicades al disseny i la gastronomia, la primera de les quals té lloc dissabte 22 d’abril i està dedicada a la mirada del disseny gràfic sobre el món de la cuina i dels aliments.

Serà una trobada gratuïta i d’accés obert en què els convidats exposaran les seves experiències, perquè la intenció de Food Design no és impartir classes magistrals, sinó oferir un espai per facilitar la compartició de coneixement.

Entre els ponents de la primera edició de Food Design sobresurten Borja Martínez, de Lo Siento, Raúl Ramos, de Cocolia, Vega Hernando, de Eating patterns, Oriol Arrese i Víctor Codina, d’Estudi oh!, i Pere Álvaro, de Bis dixit.

Les entrades es poden reservar omplint aquest formulari.

 

Data de publicació: Dimarts, 18 Abril 2017
  • Comparteix