Tornar

Imatge identificativa del projecte matriu Va començar amb l'aigua, d'Alexia Medici

Deu visions interpretatives de Sants i les Corts

A Exterior|Interior, la Fundació Suñol trasllada al format expositiu la ruta digital Va començar amb l’aigua, d’Alexia Medici.

Fins al 27 de juliol es pot visitar a la Fundació Sunyol l’exposició col·lectiva Exterior|Interior. Es tracta de l’adaptació expositiva del projecte digital Va començar amb l’aigua, comissariat per Alexia Medici i presentat durant el 2021 en format online a la plataforma Shortcut de la mateixa fundació. Amb la voluntat de reflexionar al voltant de la memòria històrica i la creació contemporània, la comissària va proposar un model de ruta autoguiada per deu localitzacions emblemàtiques dels districtes de Sants i les Corts a través de la mirada de deu artistes locals i internacionals que proposaven noves capes d’interpretació.

A més, durant el 2021 es van presentar sis exposicions site-specific en espais públics i privats dels dos districtes. Ara, el projecte s’ha adaptat a un format d’exposició interior, transitant de l’exterior a l’interior, i les obres d’art s’han reunit en un mateix indret per establir un diàleg entre totes elles.

La transposició del format digital al suport expositiu permet mostrar la riquesa dels relats que s’hi plantegen i posa de manifest com el projecte ha teixit vincles entre diferents entitats i organitzacions del territori amb artistes nacionals i internacionals com Sergi Aguilar, Teresa Gancedo, Marc Larré, Josep Miracle, Logan B. Fields (Estats Units), Ely Daou (Líban), Rebecca Lyne (Regne Unit), Lizette Nin (República Dominicana) i Rubén Verdú (Veneçuela).

L’entrada és gratuïta i no cal reservar cita.

Data de publicació: Dijous, 12 maig 2022
  • Comparteix