Tornar

La Fundació Vila Casas està tancada, però en podeu veure exposicions en línia

En la foscor de la Fundació Vila Casas

El centre d’art contemporani fa un recull de les propostes més interessants que té per substituir les exposicions tancades.

Que totes les exposicions de la Fundació Vila Casas estiguin esperant a la fosca del centre no vol dir que no se'n pugui gaudir. El centre s’assegura que seguiu tenint accés a les obres posant a la vostra disposició diferents continguts a la xarxa directament relacionats amb aquestes. Podeu veure una petita mostra amb 20 obres representatives de l’exposició ‘El meu compromís’ de l’artista Guerrero Medina. Les obres destacades són exemples clars de les diferents etapes creatives de Medina i encara us esperaran al centre fins a finals de maig.

‘Persistències’, d’Enric Ansesa, està en format de catàleg virtual amb totes les obres de l’exposició, per les quals podreu passejar passant pàgines d’aquest llibre en línia, i també conté la introducció escrita per Toni Álvarez de Arana, el comissari de l’exposició. Un repàs de l’obra d’Ansesa que identifica els elements persistents i més habituals de l’artista. A més, la fundació ha començat un cicle d’entrevistes amb les persones relacionades amb les exposicions actuals. Podeu escoltar Toni Ricart Giró parlant sobre ‘Saudades de Sao Paulo’, que es va inaugurar aquest febrer sobre l’obra fotogràfica de Palmira Puig i Marcel Giró.

No oblideu que la millor manera d’estar al cas de les activitats que ofereixen els centres aquests dies és seguint-los a les xarxes socials. Cultura i confinament van junts!

Data de publicació: Dilluns, 06 Abril 2020
  • Comparteix