Tornar

Podeu visitar les exposicions temporals del Museu Can Framis i els Espais Volart en línia

La Fundació Vila Casas en línia

Visiteu les exposicions temporals del Museu Can Framis i els Espais Volart mentre estan tancats a través de la visita virtual.

Durant el mes de gener, els diferents museus de la Fundació Vila Casas estan tornant a obrir després del tancament per canvi d’exposicions. Per exemple, el Museu Can Framis, que va obrir el 2 de gener passat, o els Espais Volart, que ho farà el proper divendres 22. Si, mentrestant, teniu ganes de visitar aquests espais, ara ho podeu fer des de casa gràcies a les visites virtuals de les exposicions amb vistes 360°. Amb aquests recorreguts podreu veure les exposicions temporals d’aquests dos espais, el Museu Can Framis i els Espais Volart, amb la possibilitat de veure de prop totes les obres exposades i conèixer més coses sobre els artistes a través dels recursos que complementen la visita.

‘Càpsules de confinament: art i pandèmia a Catalunya’ és una de les exposicions que hi podreu veure, resultat del projecte virtual homònim que va dur a terme la Fundació, però també hi trobareu ‘L’amistat infinita’, d’Àngel Ferrant i Xavier Vidal de Llobatera; ‘A tot li cal una paret’, de Pere Noguera; l’homenatge a la trajectòria de Jesús Vilallonga, ‘Vilallonga, l’ull interior’, i ‘El cor oceànic de les coses’, de l’artista Jordi Martoranno.

Podeu accedir a les exposicions a través de cada enllaç i passejar-vos per l’espai al vostre aire. També trobareu un accés a l’apartat de cada exposició a la web de la Fundació.

Data de publicació: Dijous, 07 Gener 2021
  • Comparteix