Tornar

Fotografia de Gloria Groove.

Gloria Groove, la icònica drag-queen, arriba a Barcelona

L’11 de juliol, la Sala Apolo presenta un l’espectacle amb l’artista que celebra la cultura i la música brasilera.

La cantant, compositora, drag-queen i actriu de doblatge brasilera Gloria Groove, arriba a la Ciutat Comtal per oferir un nou espectacle: Alô, Alô Euro Tour. Amb una carrera que va començar de ben petita, actuant en telenovel·les i treballant en doblatge i teatre musical, Gloria Groove ha conquerit el món amb la seva música i personalitat.

Després de debutar com a drag-queen l’any 2015, l'artista va guanyar popularitat l’any 2018 amb l’èxit Bumbum de Ouro. L'any 2020 va ser especialment prolífic amb el llançament dels EP Alegoria i Affair, que inclouen temes com Mil Grau, Sedanapo, A Tua Voz i Radar.

El 2021 va publicar el disc Lady Leste, amb el single Bonekinha, i va continuar escalant llistes amb cançons com A Queda, en el qual criticava la cultura de la cancel·lació a les xarxes socials, i Vermelho. Amb més de cinc-cents milions de streams a les plataformes digitals, Gloria Groove va rebre un triple disc de platí i s’ha convertit en la drag-queen més escoltada del món. Ha actuat a festivals de renom com Lollapalooza i Rock in Rio, i va esgotar les entrades de la seva gira per Europa.

Durant l’estrena del seu espectacle Noites de Gloria a Sao Paulo, l’artista va presentar el seu últim àlbum Futuro Fluxo amb cançons com Bruxaria 3000, Ao som do Tuim i Da Braba, així com altres temes de la seva trajectòria que van des del hip-hop, passant pel R&B i el pop, fins al reggaeton.

Actualment, Gloria Groove està treballant en un nou espectacle us portarà a fer un viatge a través de la seva carrera i història personal. L'esdeveniment serà una experiència divertida, plena de glamur, diversitat i l’emblemàtica essència brasilera.

Aprofiteu l'oportunitat per gaudir del directe de Gloria Groove, l’11 de juliol a la sala del Poble-sec. L’espectacle serà a les 21 h i l’obertura de portes a les 19.30 h. El preu de l’entrada és de 30 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de la Sala Apolo.

Data de publicació: Dimecres, 10 juliol 2024
  • Comparteix