Tornar

Un número de la Gran Gala Flamenco

Tots els 'palos' del flamenc en una gran gala

Amb direcció musical de Juan Gómez, "Chicuelo", el Poliorama acull aquest estiu un espectacle amb ritmes i melodies que són Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Gran Gala Flamenco pot presumir de ser l'únic espectacle de flamenc que es fa a Barcelona que mostra els diferents palos d'aquest gènere, des de la buleria fins a la soleá, passant per la guajira, la farruca i el tango. En el decurs de l'any, aquest xou sota la batuta del compositor i guitarrista Juan Gómez "Chicuelo" el podem trobar al Palau de la Música, però durant els mesos de mes calor de l'any se'n pot gaudir al Teatre Poliorama. Se'n farà una representació el 29 de juliol, i més endavant del 9 al 21 d'agost.

La proposta porta als espectadors i espectadores tota la força i ritme d'un gènere musical que l'any 2010 va ser declarat per la UNESCO Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Chicuelo és un artista de gran prestigi en el món del flamenc: ha acompanyat amb la seva guitarra a cantaores de tan renom com Duquende, José Mercé, Diego El Cigala, Enrique Morente, Maite Martín o Miguel Poveda, i ha compost música per a Sara Baras, Antonio Canales, Israel Galván o Eva la Yerbabuena. A més, l'any 2013 va ser guardonat amb un premi Goya de millor cançó original per No te puedo encontrar, que formava part de la banda sonora de la pel·lícula Blancanieves, de Pablo Berger. A l'escenari de Gran Gala Flamenco hi són els músics Santiago Amaya "El Tati" (guitarra), Carlos Caro (violí) i J. Sánchez (percussió), els cantaores Raúl Leiva Amador i Joaquín "El Duende", i els bailaores i bailaoras Eli Ayala, Mari González, José Maldonado i Nacho Blanco.

Per a més informació i entrades, cliqueu a l'enllaç.

Data de publicació: Dijous, 28 juliol 2022
  • Comparteix