Tornar

Jose Aquiles serà al Harlem Jazz Club

El so del jazz impregna els vespres de juny a Barcelona

Ja és aquí la programació del Harlem Jazz Club, amb els artistes que ens acompanyen cada mes i novetats molt especials. 

 

Cada dimarts del mes de juny (6, 13, 20 i 27, a les 22.30 h) el Harlem Jazz Club ens ofereix una sessió de Blues & Early Jazz, amb Chino Swingslide, que en cada sessió de jam s’acompanya d’artistes locals i internacionals que donen frescor i originalitat. El mateix Chino Swingslide, un dels artistes més prolífics i actius de Barcelona, és el protagonista també de l’actuació de la banda Chino & The Big Bed Blues Band (1, 9, 29 i 30 de juny, 23 h), amb Freddy Muñoz al baix i Homero Tolosa a la bateria. 

Els dijous (8, 15 i 22 de juny, 22.30 h) serà el torn de Mr. Shingles Blues Jam Session, que aconsegueix fer gaudir els assistents al so del ritm&blues. Dara Luskin al baix, Brian O’Mahony a la guitarra i la veu, i Brian Curtis a la bateria ens faran gaudir d’un bon concert assegurat, ja que les Blues Jam Sessions de Harlem Jazz Club són d’alta qualitat i famoses en el món sencer.

Slim Jim (guitarra i veu), Ian Savage (baix), Mary Elain Mahaffey (violí i veu), Adeline (veu), Francisco Gómez (guitarra) i Marc Torné (bateria) és una fusió de blues country, rockabilly, folk i rock and roll de la vella escola, que aglutina tradició musical i instrumentació, que en paraules del músic Ian Siegal es converteix en “allò tan rar i màgic que és tenir un so original, però que alhora resulta familiar”. Al llarg del mes de juny ofereixen dos concerts (dissabte 3 a les 23 h i dimecres 7 a les 22.30 h), amb alguna variació entre els components de la sessió, però amb la mateixa essència que els caracteritza. 

Les Nits al Harlem encara tenen més propostes per aquest mes de juny: Pep Lladó (piano), que acompanyat de Carlitos Miñarro (guitarra) presentarà a ritme de rumba catalana el seu nou treball El segon algoritme (4 de juny, 19 h); Virginia & The Woolfs (2 i 10 de juny, 23 h), amb el seu soul, funk i blues; Off Beat Experiment (14 de juny, 22:30 h), amb un so que combina l’ska, el reagge i el rocksteady; La Voodoo Jazz Band (16 de juny, 23 h), amb Ugne Reikalaite (veu i guitarra), Naná Rovira (clarinet), Elena Lasco (piano), Henrique Mandoza (tuba) i Quico Hernández (washboard) i els seus arranjaments propis grans temes de jazz tradicional; la Barcelona World’s Music Ensemble (21 de juny, 22.30 h) i la seva proposta d’etnojazz; i un programa doble per al dia de Sant Joan, amb el cantautor cubà José Aquiles (24 de juny, 20 h) i Son de la Rambla, un septet que fa més de 10 anys que porta el so més genuí de la música tradiconal cubana al Harlem (24 de juny, 23 h). 

Podeu comprar les entrades de cada concert entrant en la descripció de cadascun, amb preus que oscil·len entre els 10 i els 15 euros. Recordeu, però, que l’entrada no és numerada i, per tant, no reserva ni taula ni cadira, que s’aniran ocupant a mesura que arribeu al local. El bar s’obre a les 20 h. 

 

Data de publicació: Dijous, 01 Juny 2023
  • Comparteix