Tornar

Un moment de la performance El Hechizo del Viejecito

Recital-concert amb poemes de Jovendelaperla i música electrònica de Berenice

El Hechizo del Viejecito és un projecte d'investigació del llenguatge, els sons i les temporalitats dels espais d'èxtasi.

Perla Zúñiga, coneguda amb el nom artístic de Jovendelaperla, i Vera Amores, o, el que és el mateix, Berenice, fusionen les seves posades en escena amb El Hechizo del Viejecito, un recital-concert on mesclen poesia amb música electrònica. Perla Zúñiga és artista, poeta i DJ, i Vera Amores és model, DJ, productora musical i artista multidisciplinar. Podreu conèixer aquest espectacle el 18 de maig a les 19 h a la Sala Bar de l'Arts Santa Mònica, en el marc del cicle Dimecres de so i cos.

A El Hechizo del Viejecito, Jovendelaperla i Berenice investiguen el llenguatge, els sons i les temporalitats dels espais d'èxtasi, donant com a resultat una peça fora de tota narrativa lineal. Conviden a conèixer aquest projecte amb aquestes paraules: "Enmig d'una tempesta que va durar setmanes, van començar a lliscar gotes de bogeria per les parets blanques de la meva habitació. Del no-res el meu cos sentia el desig de voler tocar l'instint, l'instint més humà, el traç d'una pintura prehistòrica. Vaig ser i soc disfressa, com l'unicorn de Lascaux, com la màgia". Totes dues són les fundadores del col·lectiu madrileny de música electrònica Culpa, i, interessades a manipular sons i espais convencionals, usen el DJset com a mitjà per construir realitats paral·leles momentànies. En els seus xous barregen frenèticament samples vocals i cançons pop amb drum and bass, trance o techno, induint el públic a una muntanya russa emocional i apostant pels amaneraments, l’error i la fantasia. 

Més informació, en aquest enllaç.

 

Data de publicació: Divendres, 13 maig 2022
  • Comparteix