Tornar

L'artista retratat de primer pla en exteriors amb un barret i unes ulleres de sol

Hiss Golden Messenger, un referent del folk actual

Sigueu benvinguts i benvingudes al Hiss Golden Messenger Solo Show, en el qual l'artista presenta el seu últim disc, Quietly Blowing It.

Es diu M.C. Taylor, però tothom el coneix amb el nom del projecte musical que lidera i que, a Barcelona, presentarà en solitari. És Hiss Golden Messenger (a la imatge. Foto: Chris Frisina), un dels artistes imprescindibles si parlem de l'escena del folk nord-americà d'ara mateix. El tindreu al Sidecar Factory Club el dijous, 30 de juny, presentant el llarga durada que va editar el 2021 passat.

Hiss Golden Messenger està ara mateix de gira i, després d'haver passat per l'Azkena Rock Festival de Vitoria-Gasteiz fa uns dies, ara porta a Barcelona una mostra del seu folk rock i country. L'artista procedeix de Califòrnia, però ja fa temps que viu a Carolina del Nord, on ha enregistrat més d'una desena de discos que transiten amb tendresa els terrenys del folk, deixant-se endur pel blues i el gospel i passant també pel soul, el funk i el R&B.

Ho comprovareu escoltant els temes de Quietly Blowing It, però potser també en altres temes més nous que ha publicat darrerament, entre els quals un O Come All Ye Faithful (també del 2021) amb el qual reflexionava sobre la pèrdua i l'esperança.

Amb els temes de Quietly Blowing It, l'artista, nominat als Grammy el passat 2019, ens presenta el seu procés de recerca de pau interior durant els últims cinc anys. Ho fa creant una mena de llenços sonors que ens ofereixen impressions musicals que retraten moments de la seva vida recent. Si busqueu calma i pau i voleu que us baixi una mica el ritme cardíac, aquest és el vostre concert.

Si voleu saber com sonen els temes del nou disc de Hiss Golden Messenger, veniu a veure'l en el seu xou en solitari al Sidecar Factory Club, però abans consulteu la informació sobre el concert al web d'aquest espai musical de la plaça Reial.

 

Data de publicació: Dijous, 23 Juny 2022
  • Comparteix