Tornar

Els quatre joves integrants d'aquesta banda de pop retratats amb el cel de fons

Els Iglú i els Sunny Girls celebren amb pop-rock les festes de la Marina

El barri de la Marina celebra la festa major i enguany, l'Espai Jove La Bàscula hi participa muntant un concert als Jardins de Can Ferrero. El divendres, 18 de juny, teniu una cita amb el pop-rock dels Iglú i els Sunny Girls.

Tornen les festes de la Marina, unes celebracions que es coneixen com "les Bacanals" i que se celebren cap a mitjans de juny. Al voltant de la plaça de la Marina i als Jardins de Can Ferrero, entre molts espais més, veureu activitats diverses aquests dies, entre les quals els concerts d'Iglú i Sunny Girls, dues formacions que han posat a punt al districte les seves habilitats musicals.

Totes dues formacions han format part d'un programa creat entre l'Espai Jove la Bàscula i el Centre Cultural Albareda, un Pedrera 3.8 que garanteix acompanyament, suport i promoció a les noves bandes joves de la ciutat que han nascut o fan els assajos en algun d'aquests dos equipaments.

Ara, La Bàscula segueix promovent la carrera d'aquestes dues bandes fent-les pujar un cop més a l'escenari. Allà podrem conèixer els Iglú (a la foto), una banda dedicada al pop, el rock i el folk (la vam veure al concurs de talents joves Brot) que està formada per Marc Gelabert (veu i guitarra), Marc Hampshire (guitarra elèctrica), Marc De Pedro (bateria) i Bep Montull (baix). La seva música, especialment alegre, és, ja ho veureu, ideal per a un concert de festa major.

Amb ells, els Sunny Girls, una banda que, malgrat el nom, està formada per un seguit de nois liderats per Arnau Martín Saura. Van néixer el 2014, fan un pop rock amb intencions punk i ja han passat per concursos com el Bala Perduda de la Sala Apolo, on van deixar molt bon record el 2019 passat.

Voleu saber com sonen aquests nous valors del pop-rock barceloní? Doncs veniu de festa major als Jardins de Can Ferrero, però abans consulteu tota la informació sobre aquesta cita musical al web de l'Espai Jove La Bàscula.

Data de publicació: Dijous, 10 Juny 2021
  • Comparteix