Tornar

Les Impuxibles assagen el seu proper espectacle, ‘Arsènica’ sobre les addiccions

Clara i Ariadna Peya, germanes, creadores i intèrprets. La seva fusió artística s’anomena Les Impuxibles. I, aquest 2023 formen part de la fornada de residents de la Fàbrica i Coats:Fàbrica de creació.

Després d’èxits com LimboAüc o els més recents Suit TOC núm. 6 o Harakiri, ara preparen un nou projecte que porta el títol d’Arsènica. La barreja de llenguatges és una de les principals característiques de la feina de Les Impuxibles. Música, moviment, text i altres disciplines artístiques han donat pas al seu propi llenguatge.

Les Impuxibles fan servir l’art com a denúncia i canvi social posicionant-se en una política d’igualtats. A més tots i cadascun dels espectacles de la companyia té un fort compromís social: la transsexualitat, les violències sexuals, el patiment mental o els suïcidis, són algunes de les temàtiques que han posat damunt la taula. Ara amb Arsènica volen parlar sobre les addiccions. 

Tothom conviu a diariàriament amb addiccions de tota mena i pot veure com aquestes afecten no només a les persones addictes sinó també als seus cercles. Amb un fort estigma al darrere, per Les Impuxibles són fruit del context socioeconòmic en què vivim per això és necessària una reflexió i assumir la responsabilitat col·lectiva. 

El projecte encara en fase molt embrionària i sense data i lloc d’estrena, compta amb la participació de Joan Solé, Helena Gispert, Mabel Olea, Reinaldo Ribeiro, Sandra Pujol, Pol Guimerà, que acompanyaran sobre l’escenari a Clara i a Ariadna Peya. 

Vols veure un petit avançament de què estan assajant a la Fabra i Coats:Fàbrica de creació? Fes clic aquí.

Data de publicació: Dijous, 02 novembre 2023
  • Comparteix