Tornar

Innovació ciutadana a debat al cicle Proximitats

Arriba un nou debat obert del Pla de Cultures - Proximitats, que tindrà lloc el dimecres 27 d'abril al Canòdrom

El cicle de debats Proximitats s'inclou en el context del Pla de Cultures de Barcelona 2016-2026, impulsat pel Consell de Cultura de Barcelona. Es tracta d’un conjunt de 4 trobades públiques amb l'objectiu d'establir vincles entre diferents camps de la cultura, en aquest cas, l'educació, les arts en viu, la música, el cinema o l'audiovisual.

La pròxima cita del dia 27 d’abril a les 18.30 h al Canòdrom tindrà com a objectiu analitzar els vincles entre pràctiques artístiques contemporànies, innovació cultural i educació, en la construcció de polítiques de proximitat. Hi intervindran, entre d’altres, Ramon Parramon (Idensitat), Noemí Rocabert (directora de l’Escola Mestre Morera) i Lluís Sabadell Artiga (Cocreable).

El debat serà conduït per Javier Rodrigo, de l’Oficina Tècnica del Pla de Cultures i la fila zero comptarà amb la presència d’altres professionals i gestors del món de la cultura, entre ells: Óscar Abril Ascaso, director de Sectors Culturals i Innovació de l'Institut de Cultura de Barcelona; Diana Escobar, Innovació de l'Institut de Cultura de Barcelona; Laia Forné, Direcció de Democràcia Activa i Descentralització de l'Ajuntament de Barcelona; Marisol López, directora de l’Àrea Digital de l’ICEC, Generalitat de Catalunya; o José Luís de Vicente, de Zzzinc.

Hi haurà 2 debats més de Proximitats; tindran lloc el dia 4 de maig (arts en viu, a l'Auditori de Sant Martí) i 18 de maig (músiques, al Centre Cívic La Farinera).

El debat és obert a tothom. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia però l'aforament és limitat. A més, a partir de les 18.30 h, es retransmetrà en directe per streaming a través del web de Barcelona Cultura.

Debat Proximitats - 'Innovació ciutadana’
Data:
27 d'abril a les 18.30 h.
Espai: Canòdrom.
Preu: gratuït.

Data de publicació: Dilluns, 25 Abril 2016
  • Comparteix