Tornar

Jardins del Doctor Pla i Armengol

Els Jardins del Doctor Pla i Armengol, el nou ImPARCdible

Descobriu el parc gràcies a un viatge interactiu per a tota la família ple coneixement.

Heu seguit alguna vegada un recorregut mitjançant un joc interactiu que us expliqui què hi ha al vostre voltant? Ara podeu posar-ho en pràctica i, de pas, visitar i descobrir els racons dels Jardins del Doctor Pla i Armengol seguint aquest recurs digital que us permetrà conèixer els secrets del parc i la seva història, el nou ImPARCdible de la ciutat.

La zona consta de quatre hectàrees on anteriorment s’hi ubicava l’Institut Ravetllat-Pla, un centre d’investigació contra la tuberculosi i la residència privada del doctor Ramón Pla i Armengol. Després d’anys sense donar-li cap ús i tancat a les visites, el 2019 va convertir-se en espai públic gràcies a la lluita veïnal del barri del Guinardó. Actualment és una zona d’acollida d’espècies de flora i fauna, a més d’una zona d’esbarjo i tranquil·litat per al veïnat del districte.

Durant la visita a través d’aquest recurs impulsat per La Fàbrica del Sol, podreu seguir de forma interactiva els diferents espais d’aquests jardins mitjançant un joc que no us farà perdre cap detall sobre el passat, les curiositats i la biodiversitat de la zona. Guanyareu insígnies a mesura que aneu avançant i superant els nivells fins a arribar al final de l’itinerari.

El parc compta amb diferents zones: la casa i els jardins noucentistes de l'antic institut, un amfiteatre, una plaça polivalent, un mirador i una zona de jocs infantils i horts urbans comunitaris, a més del refugi de la biodiversitat i la casa dels jardiners. Tots aquests espais formen part de la ruta i us permetran gaudir de les magnífiques vistes de la ciutat, entrar en un refugi de silenci i benestar o immergir-vos en un viatge a la Barcelona Noucentista.

L’espai ofereix a més un àudio descriptiu pensat per ser escoltat mentre es passeja per la zona. Aprofiteu per gaudir d’una tarda amb família, divertir-vos i aprendre els secrets d’un dels jardins més nous de la ciutat de Barcelona.

Més informació en aquest enllaç.

 

Data de publicació: Dijous, 18 Agost 2022
  • Comparteix