Tornar

Jazz & Food

Una jornada temptadora de jazz i gastronomia

L’últim dia de setembre, el Moll de la Fusta acollirà una nova edició de Jazz & Food, un festival amb música en directe i la participació de xefs de prestigi

En certa mesura, la cuina i la gastronomia són el nou rock’n’roll: avui és més habitual trobar nois i noies amb més interès per esdevenir xefs en el futur que grans estrelles de la música. Els cuiners creatius han donat forma a una nova idea de la cultura, una nova manera de relacionar sentits i bellesa a partir del gust, la vista i l’olfacte. Per això, no només seran cada cop més populars els programes gastronòmics de televisió, sinó que també hi haurà més presència de festivals com Jazz & Food, on el clàssic festival musical troba la manera de connectar amb una nova forma de presentar el menjar. La idea és voltar per expositors on els millors xefs de la ciutat ens mostren les seves habilitats i ens deixen tastar els seus plats, i quan decidim deixar reposar l’estómac, anar a prop de l’escenari per escoltar música. Aquest any, el Jazz & Food es fa al port de Barcelona, i ocuparà durant tot el dia 30 de setembre el Moll de la Fusta. Si no vens, et perdràs tot un festival per als sentits.

La selecció gastronòmica del festival està triada per BCN Més i és un recorregut per tot tipus de cuines del món: Àsia, Amèrica, cuina del país... Podràs degustar ramen, postres delicioses, burritos i botifarres ecològiques, arrossos i verdures. I mentrestant, concerts des de les 11.00 hores fins passades les 22.00 hores amb els següents grups dedicats en cos i ànima al jazz: Crazy Red Balls & Barcelona Shag Society, Flamingo Tours, aupaQUARTET, Just For Funk, Funkystep & The Sey Sisters, Marinah ‘Afrolailo’ i La Sra. Tomasa.

Trobaràs més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 21 Setembre 2017
  • Comparteix