Tornar

Imatge del Jazz Tast 2020, de Miquel Albiac Canet

Jazz Tast al Carmel

Una ruta musical i gastronòmica pel barri del Carmel i el districte d’Horta-Guinardó, entre el 29 de setembre i el 4 d’octubre.

Abans que s'acabi el bon temps, el Centre Cívic Carmel organitza, amb la col·laboració d’altres centres, el Jazz Tast 2020, una ruta gastronòmica acompanyada d’actuacions de jazz. El plat fort de la ruta tindrà lloc el dia 1 d’octubre pel barri del Carmel amb el Cercatapes, que passarà per diferents espais perquè gaudiu d’una actuació en cadascun, on podreu sentir l’Alcalà Trío, el DJ d’Electroswing Club Barcelona, Helena Camps & Rai Paz i el Pausa Jazz Trio. També hi participen altres equipaments del Districte d’Horta-Guinardó: el CC Matas i Ramis, el CC Teixonera, el Casal de Barri Font d’en Fargues, el Casal de Barri Can Travi i la Sala Polivalent de Montbau.

Entre els grups que podreu escoltar entre el 29 de setembre i el 4 d’octubre hi trobareu, entre d’altres, Marian Barahona, Evil Rosebund, Soul’s Trio, Melodie Gimard i Viladomart Jazz Project. El cicle tancarà el dia 4 d’octubre a la terrassa de la Biblioteca El Carmel - Juan Marsé amb l’actuació de Boozan Dukes a les 12 del migdia.

El preu de cada sessió del Jazz Tast és de 2,50 euros i inclou la consumició. Per assegurar els protocols sanitaris vigents, heu de fer una reserva prèvia per poder assistir als concerts. La podeu fer a través del web de cada equipament.

Data de publicació: Divendres, 25 Setembre 2020
  • Comparteix