Tornar

Les arts en viu a debat al cicle Proximitats

La nova sessió de la trobada pública organitzada pel Pla de Cultures tindrà lloc el dimecres 4 de maig a les 18.30 h

Continua el cicle de debats Proximitats, una iniciativa que s'inscriu dins del Pla de Cultures de Barcelona 2016-2026, impulsat pel Consell de Cultura de Barcelona. En cada una de les 4 trobades s'estableixen vincles entre diferents camps de la cultura; per exemple, en l'educació, les arts en viu, la música, el cinema o l'audiovisual.

La pròxima cita del cicle serà el dimecres 4 de maig a l'Auditori de Sant Martí. El tema que es tractarà serà el de les arts en viu, una oportunitat per posar l’accent en els vincles entre pràctiques artístiques contemporànies, innovació cultural i educació. L'objectiu de tot plegat, per tant, és agafar idees i arribar a conclusions de cara a la construcció de polítiques de proximitat que juguin a favor del sector i la ciutadania.

El debat, públic i obert a tot tipus de públic interessat, serà conduït per Javier Rodrigo, de l’Oficina Tècnica del Pla de Cultures, i comptarà amb la presència de Montse Forcadas (Forn de Teatre Pa’tothom), Eva García (TRANSformas), Ione Hermosa (La Central del Circ) i Marta Nadal (Institut Joan d’Àustria).

A més a més, hi haurà una fila zero reforçada per la presència d'altres experts en la matèria com són Óscar Abril Ascaso (Institut de Cultura de Barcelona), Toni Casares (Sala Beckett/ Obrador Internacional de Dramatúrgia), Álvaro de la Peña (coreògraf) i Judit Vidiella (Col·lectivaccions).

El debat sobre les arts en viu és ja la tercera cita d'un cicle de quatre trobades. Encara podrem gaudir el 18 de maig d'un altre debat sobre músiques al Centre Cívic La Farinera.

Debat Proximitats – 'arts en viu’
Data: 4 de maig a les 18.30 h.
Espai: Auditori de Sant Martí.
Preu: gratuït.

 

Data de publicació: Dimarts, 03 maig 2016
  • Comparteix