Tornar

Literapolis BCN és una gimcana literària per la ciutat de Barcelona

Rutes literàries amb el mòbil

L’aplicació de mòbil Literapolis BCN proposa rutes en format de gimcana a través de llibres que passen a la ciutat.

Fer un itinerari per Barcelona amb Mercè Rodoreda o Eduardo Mendoza? Això és possible gràcies a l’aplicació mòbil municipal de l’Ajuntament de Barcelona Literapolis BCN. Literapolis és un joc en format de gimcana literària que té com a objectiu el foment de la lectura i el coneixement de Barcelona a través d’històries que se situen a la ciutat. Contestant preguntes i resolent diferents proves, anireu generant punts i recompenses a mesura que avanci el joc fins que, en acabar-lo, guanyareu un premi, com per exemple un descompte en algun equipament de la ciutat.

L’itinerari més nou que trobareu està basat en el llibre Desconeguts, de David Lozano. És un joc proposat pels alumnes de 4t d’ESO de l’institut Dr. Puigvert i podreu triar entre dues rutes diferents. Les altres han estat creades per les editorials dels llibres, entre els quals hi trobareu Tattoo, de Manuel Vázquez Montalbán; Marina, de Carlos Ruiz Zafón; Hot Dogs, de Care Santos; Mirall trencat, de Mercè Rodoreda, i Sin noticias de Gurb, d’Eduardo Mendoza.

Per jugar a Literapolis només heu d’entrar a la botiga d’aplicacions que tingueu (Apple Store o Google Play) i descarregar-vos-la. Un cop dins, creeu el vostre usuari i ja podeu començar. Aconseguireu ser els millors jugadors?

Data de publicació: Dimarts, 06 Octubre 2020
  • Comparteix