Tornar

L'artista retratada entre uns arbres en blanc i negre amb el cabell llarg i mirada seriosa

El llarg cap de setmana del Primavera Sound

El festival ocupa el parc del Fòrum amb un programa ple de grans noms que van des de Pulp i PJ Harvey fins a Lana del Rey, entre moltíssims més.

Aquesta setmana, el cap de setmana comença en dimecres. Això si teniu pensat gaudir dels concerts del Primavera Sound 2024, un festival que és ple de noms coneguts: des de Lisabö o Yo la Tengo fins a Vampire Weeekend i El Mató a un Policia Motorizado, passant pels Arab Strap. Podeu comprar entrades de dia o abonaments per a tot el festival (més barat si sou de Barcelona), però també gaudir d'un concert inaugural gratuït. Tot, del 29 de maig al 2 de juny, al parc del Fòrum.

La primera cita amb el Primavera Sound (recordeu que el festival s'estén també pels locals de nit de la ciutat amb el nom de Primavera a la Ciutat) serà el 29 de maig quan, a partir de les 17 h, teniu un concert gratuït amb noms coneguts, alguns de força divertits. Serà gratuït, però us heu de registrar en l'aplicació AccessTickett (no cal que tingueu un abonament de cap de setmana) i deixar un dipòsit de 10 € que podreu recuperar en forma de consumicions o que us tornaran al cap d'uns dies.

En aquest concert inaugural trobareu d'entrada la Maria Jaume, cantautora mallorquina disfressada d'altres estils que després de transitar pel pop i el folk ens prepara més sorpreses. Amb ella, tindreu a l'escenari els australians Tropical Fuck Storm, demostrant que el rock és, més que un estil, una manera de viure i també els nord-americans Ratboys i la seva combinació de postcountry, indie i folk esmolat. Segur que vau veure La Mesías, així que ja esteu preparats i preparades... per a un concert de les Stella Maris, una versió bufa del rock cristià amb Amaia Romero al capdavant. No marxeu, que falta el plat fort, uns Phoenix que porten al parc del Fòrum el seu pop independent fet a Versalles.

A partir d'aquí, un programa de concerts amb més noms (i més grans) del que us podríeu imaginar. No us acabareu les propostes perquè, només el dia 30 de maig, primer dia de concerts amb entrada, teniu un cartell encapçalat pels Pulp, mític nom del britpop que estarà acompanyat de la banda d'indie rock nord-americana Vampire Weekend i el duet francès d'electrònica i rock Justice.

Però el mateix dia, i entre una pluja de noms, teniu també des dels Peggy Gou, Deftones i Beth Gibbons fins als Derby Motoreta's Burrito Kachimba, els mítics Arab Straps, els Cómo Vivir en el Campo o Renaldo & Clara.

Són alguns noms d'un festival que, el dia 31 de maig, convoca al parc del Fòrum una de les grans del pop internacional, Lana del Rey (a la imatge), però també l'indie rock independent de The National i el duet de house i garage house Disclosure. Serà, també, el dia dels Yo La Tengo, de Ferran Palau i de molts artistes més.

El dissabte, 1 de juny, podrem sentir una gran dama del folk, P.J. Harvey, i veus emergents com la de la japonesa i estatunidenca Mitski, reina de les noves generacions de l'indie d'arrel nord-americana. El mateix dia, teniu a l'escenari l'indie-rock amb elements glam de The Lemon Twigs, l'indie rock argentí dels Él Mató a un Policía Motorizado o propostes locals com la dels bascos Lisabö.

Si encara us queden ganes de festa, el diumenge, 2 de juny, podeu rematar-la amb una sessió del Brunch Electronik especialment pensada perquè marxeu a casa amb ganes de tornar l'any vinent.

Si no us voleu perdre el Primavera Sound, consulteu al web tota la informació sobre el festival.

Data de publicació: Dilluns, 27 maig 2024
  • Comparteix