Tornar

Llegir la ciència

Llegir la ciència

Un nou cicle del programa Visions de la Ciència a les biblioteques de la ciutat per a reflexionar sobre la divulgació.

L'Ajuntament de Barcelona ha organitzat un nou cicle del programa Visions de la Ciència amb l'objectiu d'acostar la divulgació científica al públic general. Les sessions se celebraran entre el 22 de febrer i 27 de març, coincidint amb la Biennal Ciutat i Ciència (21 al 26 de febrer), i se centraran en llegir i reflexionar sobre diferents llibres de divulgació. L'entrada és gratuïta fins a completar aforament. A més, persones de referència de la comunitat científica acostaran al públic el fons documental relacionat amb aquest sector que tenen les biblioteques.

El cicle està compost per set sessions en les quals es podrà aprendre i aprofundir en diferents temàtiques, com la rellevància de les proteïnes dúctils en la salut i la biodiversitat (22 de febrer a la Biblioteca Sagrada Família), un documental i xerrada sobre el canvi climàtic en el Delta de l'Ebre (23 de febrer a la biblioteca Gabriel García Márquez) o la relació entre la intel·ligència artificial, les xarxes socials i l'ètica (15 de març a la Biblioteca El Clot - Josep Benet).

Durant el cicle participaran diferents científics/as de referència, com Inmaculada Yruela (investigadora científica d’EEAD-CSIC), Ricard Solé (físic i biòleg, autor de Xarxes complexes), Gemma Marfany (catedràtica de genètica de la UB, autora de L'efecte CSI. La genètica forense del segle XXI) o Jordi Agustí (paleontòleg, autor de Gens, cervells i símbols: les arrels de la naturalesa humana), entre altres.

Tota la informació del cicle de Visions de la Ciència en aquest enllaç.

 

Data de publicació: Dimarts, 14 Febrer 2023
  • Comparteix