Tornar

Scaramouche Jazz Manouche és un dels grups que trobareu a la llista ‘A tot jazz’

La música del Centre Cívic Urgell

Podreu trobar les seves llistes de reproducció a les plataformes musicals de Soundcloud i Spotify i escoltar-les des de casa.

El Centre Cívic Urgell té a la vostra disposició un seguit de llistes de reproducció musicals en què han anat recollint peces d’alguns dels artistes que han passat pel centre. El CC Urgell organitza diferents cicles de música durant l’any i aquesta és la vostra oportunitat d’escoltar-ne un recull, tant si ja els heu vist en directe com si voleu descobrir nous intèrprets. Els gèneres van del jazz a la música clàssica, passant pel contemporani, i cadascun el trobareu en una llista diferent, tant al seu canal de Soundcloud com al de Spotify.

El cicle ‘A tot jazz’ agrupa alguns dels millors intèrprets d’aquest estil. Malgrat que aquest setembre i octubre hi ha alguns concerts programats, també podeu escoltar cançons que han passat per l’escenari del CC Urgell en aquesta llista: Joan Chamorro i Andrea Motis, Guillem Arnedo Band, Threejay o Scaramouche Jazz Manouche són alguns dels que hi trobareu. També hi ha les llistes del cicle de música antiga, de la Mostra de piano dels segles XX i XXI, amb intèrprets com Laura Farré Rozada, i el cicle de música clàssica, on sonen grups com el Trio Sonart o el Limnos Quartet. Una llarga llista de música per no haver de sortir de casa.

Consulteu el web del centre cívic per tenir més informació sobre aquests cicles.

Data de publicació: Dilluns, 31 Agost 2020
  • Comparteix