Tornar

Imatge promocional del disc Tradition, de Marc Ferrer Trio

Blues i jazz als Lluïsos d’Horta

Marc Ferrer Trio hi presenta el seu nou àlbum, Tradition, un viatge a Nova Orleans sense renunciar a les seves arrels.

El 10 de desembre, Marc Ferrer Trio presentarà als Lluïsos d’Horta el seu nou disc, Tradition, dins del cicle Vespres de Jazz. El disc conté catorze temes instrumentals: dues de pròpies i la resta, versions de St. Louis Blues, de W.C. Handy; Summertime, de George Gershwin, o Si tu vois ma mère, de Sidney Bechet.

Després de liderar des dels seus inicis la banda The Big Jamboree i d’acompanyar molts altres artistes, el 2015 Marc Ferrer va impulsar la creació d’un nou projecte juntament amb el contrabaixista Pep Rius i el bateria Olivier Rocque. Plegats interpreten tant composicions d'autor com temes clàssics del blues i el jazz.

En l’actualitat, el Trio Marc Ferrer és una de les formacions amb més projecció del circuit de clubs i festivals de Catalunya. La formació ha editat set àlbums –3 Coffees (2015); Another Way (2017); A drop of freedom (2019); Insistim! (2020); Christmas Songbook (2020), amb Big Dani Pérez; Hotcha! (2021), amb Víctor Puertas, i Tradition (2022)– i ha tocat acompanyada dels saxofonistes Gianni Gagliardi i Pere Miró, el trompetista britànic Paul Evans, el guitarrista Pau Ruiz i les vocalistes Laia Porta i Marian Barahona, entre d’altres.

Als Lluïsos d’Horta, Marc Ferrer Trio combinarà els temes de Tradition amb cançons referencials del blues i el jazz. L’entrada val 12 euros, incloent-hi la consumició d’una copa de cava, i es pot adquirir de forma anticipada clicant aquí.

Data de publicació: Dimarts, 06 Desembre 2022
  • Comparteix