Tornar

L'Offf Festival obre una finestra a les noves tendències del disseny

El gruix del programa està format per tallers i conferències per part de diferents experts en la matèria

 

Entre el 26 i el 28 de maig, el Museu del Disseny de Barcelona acollirà una nova edició d'un festival que arriba ja als 16 anys d'existència i que serveix, fidel al seu propòsit inicial, de gran contenidor del disseny i la creativitat de la ciutat. La particularitat del festival OFFF és la d'actuar com la gran festa internacional del sector de la creació i un aparador destacat de les noves tendències en disseny gràfic, videoclips, fotografia, publicitat, cinema, art editorial i altres formats i suports que són tendència del disseny més actual.

Com sempre, el programa central estarà format per tallers, conferències i ponències per part d'alguns dels experts en la matèria més destacats. A tall d'exemple, l'Offf 2016 comptarà amb la presència dels creadors de la factoria Aardman Animations, estudi que hi ha darrere dels populars Wallace & Gromit. També està confirmada la presència de Carl Sprague, dissenyador de prestigi que és conegut gràcies al cinema i a treballs d'il·lustració per a pel·lícules com Hotel Budapest o 12 anys d'esclavitud. Més presències destacades de l'edició seran les de Daniel Aristizábal, inclassificable dissenyador que barreja estils com el cubisme, el dadaisme o el futurisme; o Somerset+Mills, productora que destaca en els camps de la música, vídeo, cinema o moda.

Com a complement al programa, i en clau oberta per a tot el públic que hi vulgui participar, hi haurà habilitada l'OFFF Fun Zone, una àrea on s'instal·laran food trucks i pantalles gegants que retransmetran en directe totes les activitats del festival.
 

Data de publicació: Dimecres, 25 maig 2016
  • Comparteix