Tornar

Cartell d’Alfonso de Vilallonga.
Cartell d’Os Bru i La Sentina.

El Maldà s’omple de música amb Alfonso de Vilallonga, Ós Bru i La Sentina

El 27 i 28 de maig, l’espai escènic situat al barri Gòtic presenta dos esdeveniments musicals.

El mes de maig ja s’acaba, però abans de tancar-lo us esperen dos dies consecutius de concerts a El Maldà. El 27 de maig, arriba el cantant, monologuista i compositor de cinema Alfonso de Vilallonga amb Dilluns d’actor, en què relata al piano les seves últimes peripècies en forma de cançó, acompanyat de la cantant Dalila D. L’endemà, se celebrarà una proposta musical doble amb Ós Bru i La Sentina, en la qual podreu acostar-vos als seus mons onírics d’una manera íntima, pausada i atenta. 

Vilallonga, actual Baró de Maldà, ha combinat sempre l’escenari amb l’escriptura musical. Com a reconegut compositor de música per a cinema, ha rebut diversos premis per les bandes sonores, incloent-hi els Goya, Gaudí, Feroz o Platino. Ha creat partitures de cineastes com Isabel Coixet a pel·lícules com Mi vida sin mí o La librería; Fernando León de Aranoa, a Princesas; i Pablo Berger, a Blancanieves i Robot Dreams. Tot i això, el músic mai no ha abandonat la interpretació de cançons pròpies ni del cabaret, un format que domina i estima tant com el cinema.

El 28 de maig, podreu gaudir d’un concert amb Ós Bru i La Sentina, dos grups afins de l’associació cultural The Indian Runners, per submergir-vos en els seus mons onírics a través d’una experiència musical única.

Roger Torrent i Víctor Juan són els membres d’Ós Bru, una banda formada l’any 2013 amb la publicació del disc homònim, que inclou temes com La taxidermista, El bosc de pedra o Matrioixca. L’any 2017 van publicar Hvala i l’any 2022 va arribar el tercer àlbum, Valldeboira, un disc conceptual. 

La Sentina és el projecte d’Albert Girons, en el qual participen altres col·laboradors que l’ajuden en les seves creacions. El primer EP va ser Somatismes (2009), seguit pels àlbums Falconades (2012), Llobregat (2016) i 2013-2015 (2019). El quart disc és Brutalismes (2021) i, en aquesta ocasió, l’acompanya a la bateria Ildefons Alonso, d’El Petit de Cal Eril

Aprofiteu l’ocasió per gaudir d’aquests concerts, el 27 de maig amb Alfonso de Vilallonga a les 20.30 h i el 28 de maig amb l’Ós Bru i La Sentina a les 20 h (el primer és fins a les 20.45 h i el segon de 20.55 h a 21.40 h). El preu de l’entrada és respectivament de 21 € i 13 € (15 € a taquilla). Si voleu comprar-les, podeu fer-ho des de la pàgina web d’El Maldà

Data de publicació: Dijous, 23 maig 2024
  • Comparteix