Tornar

Obra de Wim Heldens. Col·lecció permanent del MEAM.

L’exposició del confinament del MEAM

El Museu Europeu d’Art Modern recull obres que mantenen una relació amb el dia a dia per elaborar una exposició sobre el confinament.

Són moltes les iniciatives virtuals que estan sorgint durant l’aïllament d’aquests dies, al qual el Museu Europeu d’Art Modern vol fer la volta i convertir-lo en art. La seva proposta és una exposició virtual d’obres que representin el confinament, detalls del dia a dia que estem vivint i que mostrin escenes i emocions que reconeixem del que ara és la nostra quotidianitat. És una oportunitat d’apropar-vos a la situació d’una manera diferent amb la intenció que cadascun de vosaltres creï el seu propi relat a partir de la interpretació personal de les imatges. L’exposició està formada per obres absolutament realistes d’artistes figuratius internacionals i, si voleu, teniu l'oportunitat d’enviar la vostra.

En un dels fragments del Manifest del MEAM es declara la seva posició en defensa de l’art com a producte per al poble, per a la ciutadania del carrer, i no per als erudits. És la seva manera de reclamar l’art que reflecteix aquest mateix públic, els seus hàbits, els seus sentiments, en què aquesta ciutadania se senti representada. Definitivament, una declaració que queda totalment plasmada en aquesta exposició del confinament.

El MEAM afegeix cada dia una obra nova a l’exposició, així que no perdeu la pista a cap dels seus canals de les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Data de publicació: Dilluns, 13 Abril 2020
  • Comparteix