Tornar

Podeu veure ‘Memoria selectiva’ a través d’un recorregut fotogràfic. Fotografia de Roberto Ruiz

‘Memoria selectiva’, d’Adrian Melis, disponible a la xarxa

L’exposició que es va fer a l’adn galeria es pot recuperar a través del seu web.

La memòria selectiva és un mètode de tria de records que evita guardar moments que poden causar incomoditat o dolor de manera voluntària, una mena de censura personal. Adrian Melis va presentar l’exposició Memoria selectiva a l’adn galeria el febrer del 2018 passat i la podeu tornar a visitar a través del seu web. ‘Memoria selectiva’ és un conjunt de peces que volen reflexionar sobre aquest fenomen de tria de memòria que té lloc no només a nivell mental de manera individual, sinó també a un nivell col·lectiu social i polític. En aquest segon nivell té lloc una manipulació de fets i continguts que reelaboren la realitat, i el conjunt d’obres de l’exposició tenen l’objectiu de buscar i mostrar aquest missatge.

Per exemple, ‘Empty Page’ (2016-2017), que representa una empresa de blanqueig d’imatge per corrupció de persones o altres entitats i evidencia la manipulació, o ‘Omertà’ (2018), que presenta una selecció de fragments de judicis i interrogatoris d’acusats de corrupció, són peces que reflecteixen la societat i la política actual i les mostren tal i com són.

A través del web d’adn galeria podeu recuperar aquesta exposició d’Adrian Melis fent un recorregut fotogràfic amb aquest dossier d’imatges i també en podeu llegir el llibret de sala.

Data de publicació: Dijous, 07 maig 2020
  • Comparteix