Tornar

Diana Torné, Roger Cantos i Dolo Bertran

La millor nit de la teva vida

El Teatre Gaudí Barcelona estrena aquesta obra protagonitzada per Dolo Bertran, Diana Torné i Roger Cantos.

El Marc i la Marta, dos joves innocents i inexperts, enceten la seva història d’amor. A l’altra punta de la ciutat, la Sílvia enterra el seu marit i retroba un amor del passat que li recorda algunes decisions que va desestimar en el seu moment. Tres anys després, els mateixos personatges viuen situacions molt diferents. És en aquest moment que ens trobem els protagonistes de La millor nit de la teva vida, una obra de teatre de Jordi Silva dirigida per Miquel Murga que han coproduït l’Ajuntament de Sant Boi i Hamlet Produccions. Es va estrenar el passat 1 d’abril i la podreu veure al Teatre Gaudí Barcelona de dijous a diumenge fins al 2 de maig.

Renúncies, la mort, trencaments, desencant, records, sexe... són diferents aspectes que es trobaran els protagonistes, interpretats per Dolo Bertran, Diana Torné i Roger Cantos, buscant el que cadascú creu que és “la millor nit de les seves vides” i que ja han viscut en un passat. Totes aquelles decisions que han pres i que ara no poden desfer els perseguiran per l’escenari fins que caigui el teló.

El preu de l’entrada general és de 20 euros i podeu adquirir-la a través d’aquest enllaç. Les sessions es faran de dijous a dissabte a les 20 h i els diumenges a les 19 h.

Data de publicació: Dimarts, 13 Abril 2021
  • Comparteix