Tornar

Els tres protagonistes retratats en un moment de la funció

Una mort inesperada

La dramaturga Laura Freijo Justo porta al Teatre Gaudí Barcelona la comèdia La felicidad es un hábito.

Potser encara no heu vist cap obra seva, però Laura Freijo Justo és una dramaturga amb una llarga trajectòria i una pila de muntatges teatrals a l'esquena. Qualsevol dia es farà famosa, però mentrestant us recomanem que no us perdeu l'ocasió de passar un vespre de diversió de la bona amb ella. Aquest cop, porta a escena tres actors i actrius per explicar-vos les conseqüències inesperades d'una mort sobtada. Us esperen fins al 28 de juliol, al Teatre Gaudí Barcelona.

Laura Freijo és una periodista que també fa d'escriptora, de dramaturga i de directora. De fet, algun cop fins i tot ha interpretat les seves creacions. Potser heu llegit el seu llibre Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales o potser heu vist muntatges com Todas esas chicas, Perdona la locura, La candidata o algun altre dels moltíssims que ha escrit. Part d'aquests muntatges han nascut dins del Projecte Vaca de l'Associació de Creadores Escèniques, en el qual ha estat força implicada.

El 2023 va escriure La felicidad es un hábito, el muntatge que ara veurem al Teatre Gaudí Barcelona i que està protagonitzat per tres personatges. Dos són parella, la Kira i en Gregor. Ella busca l'amor, però es troba amb una traïció. I en Gregor haurà d'assumir que, aquest cop, no hi ha mentida que el salvi d'assumir les seves responsabilitats.

Un tercer personatge de l'obra és la Quela, una dona gran que s'acaba de jubilar i que té un pla: esdevenir la influencer sènior més destacada en assumptes de creixement personal.

Ara bé, la vida i els problemes i projectes d'aquests tres personatges es veuran afectats sobtadament per una mort inesperada que tot ho canviarà. Què passarà? Si ho voleu saber haureu de venir a veure aquesta comèdia, una obra dramàtica que fa riure i que ens farà pensar de manera relaxada en assumptes tan seriosos com la mort, l'espiritualitat, l'amor i les teràpies. Interpreten la peça els actors i actrius Margarita Ponce, Natalie Ravlich i Omar Puga.

Si voleu que la dramaturga Laura Freijo us faci pensar en coses serioses mentre us posa un somriure a la cara, veniu a veure La felicidad es un hábito, però abans consulteu al web del Teatre Gaudí Barcelona tota la informació sobre el muntatge.

Data de publicació: Dimecres, 10 juliol 2024
  • Comparteix