Tornar

"Càpsules de confinament: art i pandèmia a Catalunya" s'inaugurarà el proper 5 d’octubre

L’art del confinament, a exposició

El Museu Can Framis inaugura el 5 d’octubre l’exposició "Càpsules de confinament: art i pandèmia a Catalunya".

Aquest passat confinament, molts equipaments de Barcelona van organitzar projectes virtuals per ajudar la ciutadania a fer-lo més suportable i, alhora, oferir un espai d’expressió. Una d’aquestes propostes va ser la de la Fundació Vila Casas, anomenada "Càpsules de confinament", que tenia com a objectiu recollir les vivències de diferents artistes durant aquest període d’incertesa. Arran de la reobertura dels museus, la fundació va decidir recollir aquestes propostes per fer-ne una exposició, que ha esdevingut "Càpsules de confinament: art i pandèmia a Catalunya", i s’inaugurarà al Museu Can Framis el proper 5 d’octubre.

A la crida virtual de la Fundació Vila Casas hi van participar fins a 100 artistes. Alguns dels noms que hi podreu veure són Carlos Pazos, Anna Malagrida, Jordi Mitjà, Eulàlia Valldosera, Antoni Llena, Àngels Ribé, Ignasi Aballí, David Bestué, Eugènia Balcells, Mabel Palacín, Serra de Rivera, Jordi Bernadó i Yago Hortal. Tots ells expliquen, amb el seu llenguatge i format propis, com van viure el confinament i com va afectar aquesta situació el seu procés creatiu.

Podreu visitar l’exposició fins al 24 de gener de 2021 de dimarts a diumenge en l’horari del centre. L’entrada al museu té un preu de 5 euros i la podeu comprar en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 29 Setembre 2020
  • Comparteix