Tornar

Figura del Cobi, mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona 92
Persones visitant una exposició al Museu del Disseny

El Museu del Disseny de Barcelona reobre les exposicions amb condicions especials

S'han adoptat totes les mesures preventives necessàries i s'ha adaptat l'horari de visita.

El Museu del Disseny de Barcelona proposa visitar, durant els mesos d’estiu, tres de les seves exposicions permanents. Entre altres mesures preventives, s'ha reduït l'aforament, s'han habilitat punts d'higiene i s'ha intensificat el servei de neteja. L'horari provisional de visites és de dimarts a divendres, de 15.00 h a 20.00 h, i els caps de setmana, de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h. 

A “Del món al Museu. Disseny de producte, patrimoni cultural”, s’hi poden trobar els millors objectes ideats o produïts a l’Estat des de principis del s. XX fins l’actualitat; a “Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i arts d’autor”  es pot viatjar  per les col·leccions d’arts decoratives i d’arts d’autor des del segle III fins al XX, i “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual permet gaudir de la selecció del més destacat en disseny gràfic i visual creat entre el 1980 i el 2003.

A banda, la mostra “Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies” presenta una selecció de rajoles d’oficis de gremis i col·legis barcelonins medievals i les contraposa a objectes de destacats dissenyadors, artesans i artistes. Aquesta exposició, d’accés gratuït, es pot veure fins al 13 de setembre a la sala d’exposicions del Centre d'Artesania Catalunya, ubicat al carrer dels Banys Nous, 11.

Podeu comprar les entrades amb antelació aquí i trobar més informació en aquest web.

 

Data de publicació: Dilluns, 29 Juny 2020
  • Comparteix