Tornar

làmpada del Museu del Disseny

El Museu del Disseny renova la seva exposició permanent amb 36 noves peces

Amb la incorporació de 36 noves peces, l’exposició permanent de disseny de producte ‘Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural’ passa a mostrar 250 objectes representatius de les etapes més significatives del disseny a casa nostra, des de l’època del GATCPAC fins avui.

Aquestes noves peces, fruit dels increments de la Col·lecció del Museu dels últims anys, contribueixen a completar la presentació del treball de dissenyadors i empreses que han impulsat el disseny a Barcelona, Catalunya i Espanya.

Entre les noves peces que s’exposen hi ha autors consagrats com ara Gemma Bernal i Javier Mariscal, i d’altres que fins ara no eren presents a la col·lecció, com l'Estudi IDP, Closca Design, Mut Design, Ana Hernando, Josep Maria Magem o GR Lab Studio. També hi ha empreses d'important trajectòria com Marset, Expormim, Flamagas Miele, i d'altres que s'incorporen per primer cop al fons del Museu, com Hed Cycling International, CuldeSac Espacio Creativo o MADOM

Aquestes noves peces enriqueixen el discurs de l’exposició, inaugurada el 2015, completant els seus àmbits, que s’organitzen a partir de tres grans conceptes: la capacitat dels objectes d’esdevenir una referència, l’exploració de tècniques i materials i el reconeixement social, tant professional com popular que obtenen. Tot un univers d’objectes funcionals, bells, racionals o evocadors, que parlen de la gran transformació que al llarg del segle XX i fins avui el disseny ha introduït en la vida de les persones.

Data de publicació: Dimarts, 21 maig 2019
  • Comparteix