Tornar

Els quatre saxofonistes retratats en blanc i negre fent broma amb els seus instruments

Música clàssica i cinema, en la mateixa sessió

Un quartet barceloní de saxofons ens proposa gaudir de la música clàssica mentre veiem una pel·lícula... o unes quantes.

Si aneu atrafegats i voleu guanyar temps fent dues coses a la vegada o si, simplement, us agraden les experiències diferents, no us ho penseu i feu cap al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, on divendres, 28 de gener, us esperen els i les integrants del quartet Aslan Ensemble, protagonistes d'una sessió que es titula Cinema Concert i que serà com si haguéssiu anat al cinema i a un concert... tot a la vegada.

Firma la proposta l'Aslan Ensemble, una formació integrada pels i les saxofonistes Irene Rodríguez Ordiales, Silvia Sanagustín Samitier, Alberto Matarredona Donat i Helena Otero Correa que va néixer l'any 2014, després que els seus integrants s'haguessin conegut a la classe de saxofon que impartia Jean-Denis Michat al Conservatori de Lió. A partir d'aquí, aquests músics es van centrar en un repertori per a saxo i en adaptacions pròpies d'obres escrites originalment per a altres instruments.

Amb aquestes bases, creen unes propostes musicals diferents, properes i d'un gran dinamisme i originalitat, com aquest Cinema Concert, en el qual es proposen portar tan allà com puguin la relació entre la música clàssica i el cinema... fusionant totes dues disciplines. I és que, mentre escolteu una tria de composicions d'èpoques diverses i de compositors que van des de Bach i Bocherinni fins a George Gershwin o John Williams, amb parada enTxaikovski, podreu veure unes projeccions que apleguen moments d'especial bellesa produïts pel setè art, en una sessió gairebé sinestèsica que combina atractius per a tots els sentits o gairebé.

Si voleu viure una experiència diferent que combina la música i la imatge en moviment, no us perdeu la sessió Cinema Concert, però abans consulteu la informació sobre el concert al web del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Data de publicació: Divendres, 21 Gener 2022
  • Comparteix