Tornar

Imatge promocional de la cantant Amaia Miranda

Amaia Miranda: una veu única en l'escena musical actual

La guitarrista i compositora basca conquistarà el cor dels barcelonins amb el seu estil únic i autèntic.

Barcelona Districte Cultural és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament que té com a objectiu impulsar la cultura i les arts a la nostra ciutat. Es tracta d'un projecte que busca promoure la diversitat cultural i artística en tots els barris de Barcelona, portant esdeveniments, espectacles i activitats culturals a tots els racons de la ciutat. En aquest immillorable marc, s´ha programat un concert de la guitarrista Amaia Miranda, que actuarà en diverses instal·lacions municipals. Les dates i hores d'aquest esdeveniment, de seixanta minuts de durada, poden consultar-se des d'aquí

Miranda és una guitarrista i compositora basca que ha conquistat el cor de molts fans amb el seu estil únic i autèntic. Va néixer a Bilbao en 1993 i va començar a tocar des de joveneta, mostrant un gran interès per la música i començant a practicar amb la guitarra de manera autodidacta. Va ser en l'adolescència quan va començar a compondre les seves pròpies cançons i a fer els seus primers concerts en petites sales i bars de la seva ciutat natal. Amb el temps, el seu talent va ser reconegut i la seva carrera es va enlairar.

El seu àlbum debut, titulat Quan se'ns moren els amors (2022), destaca per la seva sensibilitat i per la reivindicació de la força de les cançons nues i sense ornaments, que busquen la bellesa en la imperfecció. El disc va ser gravat en una sola presa i publicat pel segell català Vida Rècords.

El folk íntim i lo-fi d'aquesta autora agradarà a aquells que gaudeixen d'artistes com Nick Drake, Joni Mitchell o Silvio Rodríguez. A més del seu àlbum debut, Miranda ha llançat dos EP anteriors, Home (2016) i OUTPUT 1 (2020), i ha col·laborat amb altres artistes com Raquel Lúa, Amaia Romero i Queralt Lahoz.

A més, Amaia Miranda ha compost música per a diferents obres de teatre i ha participat en muntatges teatrals, com Canto jo i la muntanya balla, de La Perla 29.

Les entrades són gratuïtes, però han de reservar-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 28 Febrer 2023
  • Comparteix