Tornar

Música i fanzines feministes a l'Espai Jove Boca Nord

17-3-2016 Fanzines i bona música. És el que trobareu si veniu a l'Espai Jove Boca Nord, on han organitzat l'exposició Xoxoxo, una mostra de fanzines feministes i contemporanis.

 

La mostra es podrà visitar fins al 18 d'abril, però si us passeu per l'espai que l'acull el dia de la inauguració (divendres, 18 de març, a partir de les 19 h), trobareu un extra: l'actuació dels grups Pentina't, Lula! (a la foto), Meconio i Aloha Bennets.

La mostra vol ser un recull de fanzines d'arreu amb una cosa en comú: tots parlen, tracten, analitzen i pensen el món de la dona, però sempre "des d'un punt de partida d’igualtat i respecte; de reivindicació i guerrilla;  d’amor i pau!", com diuen les organitzadores.

Veureu revistes i publicacions autoeditades de manera gairebé artesanal i amb uns continguts íntegrament decidits i elaborats pels seus autors o autores. L'Espai Jove Boca Nord ja havia acollit anteriorment trobadas dedicades al món dels fanzines, i amb aquesta nova cita, projecten posar les bases d'una futura Fanzinoteca de Boca Nord. 

La jornada inaugural de l'exposició tindrà les actuacions del grup de Rrrrriot Ladies format per les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas, és a dir, les Pentina't, Lula! i els seus sons garatgeros dels anys 60. 

Després, la festa inaugural de divendres, 18 de març, continuarà amb més música, sempre a càrrec de formacions musicals femenines. Podreu escoltar també l'indie rock de les Aloha Bennets i, finalment, tindreu el so contundent del duet de punk rock Meconio.

 

Xoxoxo

Dies: Divendres 18 de març, a partir de les 19 h. Exposició, fins al 18 d'abril

Espai: Espai Jove Boca Nord

Preu: Entrada lliure  

Més informació, clicant aquí

 

 

Data de publicació: Dijous, 17 març 2016
  • Comparteix