Tornar

Muntatge fotografic de tots els participants en l’obra ‘The Producers’.

El musical d’èxit de Mel Brooks aterra al Tívoli

Els amants dels musicals teniu una cita amb The Producers, el nou projecte d’Àngel Llàcer i Manu Guix que podreu veure fins al 26 de novembre. 

Després de l’èxit de musicals com La jaula de las locas o Cantado bajo la lluvia, el duet format per Àngel Llàcer i Manu Guix presenten un nou projecte: The Producers, una comèdia basada en el premiat musical de Mel Brooks. Sobre l’escenari hi trobareu més d’una vintena d’actors i ballarins, una orquestra en directe i una escenografia a dos nivells que us farà gaudir d’un espectacle de gran format. Tot això serà al Teatre Tívoli amb funcions del 15 de setembre al 26 de novembre. 

Si sou fanàtics dels musicals, no us podeu perdre The Producers. És un muntatge farcit de situacions hilarants, personatges espectaculars i, sobretot, actuacions musicals extraordinàries. En aquesta història coneixereu en Max Bialystock (interpretat per Armando Pita), un productor de Broadway arruïnat, i Leo Bloom (interpretat per Ricky Matas), un jove comptable, que tenen l’objectiu d’enriquir-se i ideen un pla per fer-ho. El projecte consisteix a produir el pitjor musical de la història i, després, fugir amb els diners dels inversors. Per aconseguir-ho, han de crear un fracàs descomunal que reuneixi un guió terrible, un equip de direcció lamentable i un repartiment desastrós. Així doncs, decideixen fer Springtime for Hitler, una obra ofensiva sobre Adolf Hitler (interpretat per Àngel Llàcer). Creieu que assoliran el seu objectiu?

Aquesta és una adaptació de la pel·lícula The Producers, de Mel Brooks de l’any 1967. Posteriormente, l’any 2001 va estrenar-se el musical homònim a Broadway, una obra d’èxit reconeguda amb els premis Oscars, els Tony i els Grammy.

The Producers és el quart musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix amb la productora Nostromo Live, que comptarà amb Llàcer i Enric Cambray a la direcció artística; Guix i Gerard Alonso, a la direcció musical i Miryam Benedited com a encarregada de la coreografia. Els projectes anteriors de La jaula de las locas, La tienda de los horrores o Cantando bajo la lluvia van obtenir més d’un milió d’espectadors durant els últims cinc anys, com també nombrosos premis, incloent-hi setze Premis Butaca. 

Us espera al Teatre Tívoli un espectacle ambiciós i ple d’humor, amb actuacions musicals i coreografies de categoria, des del 15 de setembre al 26 de novembre. Els horaris varien segons la funció, de dimecres a diumenge, i heu de saber que divendres i dissabte es fa una funció doble (a excepció de divendres 3 de novembre que només se’n farà una). El preu de les entrades oscil·la entre els 23,50 € i els 67 € i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho des de la pàgina web del Teatre Tívoli

Data de publicació: Dilluns, 18 Setembre 2023
  • Comparteix