Tornar

Natura digital

Natura digital

Un munt de propostes en línia adreçades a tota mena de públics per gaudir de les ciències naturals.

Davant la situació de confinament que estem vivint, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona ha desplegat un ampli repertori de propostes per poder gaudir des de casa de les seves col·leccions i de tot el seu coneixement. Un munt d’activitats i recursos en línia obren les portes dels seus recintes i permeten a nens, nenes, joves i adults explorar la natura des de tots els seus vessants.

El fet d’haver de romandre a casa no impedeix fer un tour per les principals exposicions del Museu. La mostra permanent Planeta vida, que descriu l’evolució de la Terra i dels éssers vius des del seu origen, es pot visitar de manera virtual gràcies a Google Maps i als textos descriptius dels principals continguts de l’exposició. Però si preferiu un entorn més obert, el Museu també us ofereix la possibilitat d’envoltar-vos de la flora de diferents regions mediterrànies mitjançant un passeig virtual pel Jardí Botànic de Barcelona.

A l'espai Bioexplora, el Museu agrupa diversos recursos on podreu endinsar-vos a les seves col·leccions obertes, col·laborar amb diversos projectes que compten amb la participació de la ciutadania, fullejar les publicacions científiques i molt més. Aquí us espera un gran patrimoni per descobrir i investigar, que també podreu ampliar amb els articles del Blog del Museu.

D’entre les activitats per fer des de qualsevol llar cal destacar les tertúlies del cicle El club dels llunàtics i llunàtiques, que s’emetran en directe a través d’Instragram Live del perfil @museuciencies. Les properes sessions estan previstes pels dijous 2, 9 i 16 d’abril, a les 19 hores. De fet, també és molt recomanable seguir l’activitat de l’equipament a altres xarxes socials on comparteixen moltes propostes. En aquest sentit, estigueu al dia de les novetats del perfil generalista del Museu així com dels seus perfils temàtics de zoologia, botànica i geologia; hi trobareu moltes idees i curiositats, com aquesta guia d’instal·lacions i serveis del Museu de l’any 1917! I si sou més de Facebook, al seu perfil també us esperen moltes propostes.

Exploreu la natura que ens envolta i els secrets del Museu al seu lloc web.

 

Data de publicació: Dimecres, 01 Abril 2020
  • Comparteix