Tornar

‘Negrata de merda’

La microviolència quotidiana a l’escenari amb ‘Negrata de merda’

La Pulpe Teatro parla sobre el respecte al Tantarantana amb aquesta obra que va merèixer el premi Ciutat de Manacor de Teatre 2018.

El Teatre Tantarantana torna a apostar per la qualitat programant l’obra que va rebre el premi Ciutat de Manacor de Teatre 2018. Es tracta de Negrata de merda, de La Pulpe Teatro, una de les produccions que formen part d’El Cicló, un projecte de suport a la creació de les cinc companyies en residència. Nick, el fill adoptiu d’Andrea i Pol, ha tingut un problema a l’escola: la seva companya Anna li ha dit “negrata de merda”. Els pares de Nick intenten convèncer els pares de la nena perquè aquesta demani disculpes, però això es transforma en el detonant d’una lluita de poder entre les dues famílies. Els pares d’Anna consideren innecessàries les disculpes de la seva filla, ja que, com diuen, és una cosa de nens i en cap cas està relacionat amb el racisme. El conflicte escala quan Andrea i Pol decideixen contactar amb una periodista perquè escrigui un article sobre el tema. La microviolència quotidiana es farà evident en aquesta obra tan actual, amb temes com el masclisme, el classisme, la xenofòbia i l’homofòbia, entre d’altres.

Una bona reflexió sobre com sovint intentem ocultar els prejudicis que tenim dins la societat darrere de conductes erràtiques. Podrem veure l’obra Negrata de merda del 29 de maig al 16 de juny, de dimecres a dissabte a les 21.00 hores i els diumenges a les 19.00 hores. Serà a la sala Baixos 22 del Teatre Tantarantana.

Les entrades anticipades es poden aconseguir per 15 euros, i a la taquilla en costaran 21. Podeu adquirir la vostra al web del teatre.

Data de publicació: Dimecres, 22 maig 2019
  • Comparteix