Tornar

L'actriu protagonista del muntatge retratada mirant a càmera amb una boa de plomes al coll i auriculars a les orelles

Una nit al club sense sortir de La Villarroel

Potser veureu la funció un diumenge al migdia, però encara així serà com si haguéssiu sortit a la nit i haguéssiu entrat en un local nocturn ple de gent i amb pista de ball. Sona la música electrònica i una DJ té moltes coses per explicar-nos. Sigueu benvinguts i benvingudes a Scratch, l'espectacle que podrem veure a La Villarroel del 28 de febrer, al 2 d'abril.

El muntatge forma part del cicle l'Off de La Villarroel, que rescata obres amb temàtiques joves o especialment innovadores en la manera d'explicar les històries, que es veuen en horaris fora de l'habitual, com els dilluns o els migdies de diumenge.

Fins a principis d'abril, teniu en cartell Scratch, un muntatge que firma el dramaturg Daniel J. Meyer, un autor i director teatral que va néixer i es va formar a l'Argentina, però també a la Sala Beckett i a l'escola Eòlia de Barcelona.  Entre les seves obres més conegudes, A.K.A. (Also Known As), que potser heu vist a Barcelona.

Ara torna a escena un muntatge que es va veure a El Molino durant el Grec 2022 i que s'adreça als i a les joves posant en el centre de la proposta una DJ, interpretada per la Clara Mingueza. Ella, la DJ Laureen, munta una sessió de música electrònica i ens parla de la nit, l'ambient en el qual viu, però també de la seva vida durant el dia. I ens explica una història que, ja ho veureu, té molt a veure amb la llibertat sexual de les dones, l'empoderament femení i la pressió social, tot, en el món de la nit.

L'exposició social, els flirtejos que es produeixen a la disco, els límits permesos, la seducció, els malentesos i els dubtes... Tot són temes que coneixeu bé i que, ara, veureu reflectits sobre l'escenari amb la música de fons.

Si no us voleu perdre un muntatge teatral que passa al club i parla de vosaltres, veniu a veure Scratch, però abans consulteu al web de La Villarroel tota la informació sobre les representacions.

 

Data de publicació: Dilluns, 06 març 2023
  • Comparteix