Tornar

La protagonista de la funció retratada amb un decorat que simula el cel nocturn com a fons

Nit ‘Sense Lluna’ al Sant Andreu Teatre

La Cia Samfaina de Colors porta a l’escenari un espectacle sense text, musical, poètic i gestual, per a nens i nens a partir de 2 anys.

Misteri, sons delicats, uns trucs visuals senzills però extraordinàriament efectius, molta màgia, la dosi justa de poesia... Us parlem sobre Sense Lluna, l’espectacle per a tots els públics (si heu vist el vídeo, ja haureu vist que els adults s’ho passen també molt bé) que podeu veure al Sant Andreu Teatre els dies 13 i 14 d’abril.

És una creació feliç de la Cia Samfaina de Colors, un projecte artístic liderat per l’artista Mirna Vilasís des de l’any 1988. És experta a crear uns espectacles amb un llenguatge propi en els quals la música té un paper destacat i que contenen capes diferents de lectura.

Aquest cop, l’artista actua, manipula titelles i toca tota mena d’instruments: des del salteri, el handpan, el metal·lòfon i el pandero, fins al bol tibetà, els cròtals, els picarols i algun reclam d’ocells. Ho fa en un espectacle que pren com a punt de partida les fases de la lluna.

La música i l’evolució de la lluna tenen molt a veure en aquesta història sobre una noia que espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Com més toqui, més creixerà la lluna i, com menys ho faci, més s’enfosquirà. Però la d’avui és una nit sense lluna. Ens hem d’espantar de la foscor? En aquest viatge evocador i poètic aprendrem que no, que aquesta nit sense lluna és un moment bonic i necessari i que la foscor simbolitza la introspecció, la reflexió i la calma, de la mateixa manera que els cicles de la lluna simbolitzen, d’alguna manera, la mateixa existència humana.

Aquesta artista us mantindrà (a vosaltres i a la canalla) interessats en tot moment, absorts en la història i immersos en un món de sons, d’imatges creades per la llum i de màgia nocturna.

Si voleu saber què passa en una nit Sense Lluna, veniu a veure la Cia Samfaina de colors al Sant Andreu Teatre i prepareu-vos per a descobrir la bellesa de la foscor.

Data de publicació: Dimarts, 09 Abril 2024
  • Comparteix