Tornar

Fotografia d'un concert d'una edició anterior

Vespres d’Estiu. Concerts i terrassa a la fresca

Els jardins de l’Edifici Històric de la UB tornen a acollir els seus cèlebres Vespres d’Estiu

Consolidats com una de les cites musicals ineludibles de l’estiu barceloní, el pròxim mes de juliol tindrà lloc la19a edició del cicle de concerts de la Universitat de Barcelona Vespres d’Estiu. La voluntat d’aquest cicle és ser un aparador per presentar els projectes més singulars de l’escena emergent de casa nostra a tots els públics en un entorn acollidor.

Aquest estiu, després de dues edicions, els Vespres d’Estiu tornen a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. Del 9 al 18 de juliol —els dimarts i dijous— el jardí Ferran Soldevila acollirà quatre dies de concerts gratuïts d’artistes emergents que destaquen en el teixit musical català més actual. Una cita imprescindible a l’agenda cultural, en un espai únic.

El cartell que presenta aquesta edició és fresc i molt carismàtic: aplega el pop manacorí de Reïna (9 de juliol), el vitalisme de Minibús Intergalàctic (11 de juliol), la frescor d’Ariox (16 de juliol) i l’eclecticisme d’Alba Morena (18 de juliol).

Enguany, les actuacions dels artistes de Vespres vindran precedides per les dels guanyadors del concurs musical Sona UB —Erxart Casas, Bons nois, LAIALAIA i elo—, que pujaran a l’escenari com a artistes convidats per fer gaudir als vespraires amb el nou talent de la comunitat UB.

Els concerts començaran a les 20:00 però un parell d’hores abans, i com és tradició, el públic podrà gaudir d’una terrassa amb la Furgonette de Mortiz, instal·lada al mateix jardí. El jardí Ferran Soldevila acull una gran varietat de plantes i esdevé un entorn ombrejat i fresc, ideal per a aquesta mena  d’actes. L’entrada és lliure.

La direcció artística dels Vespres és a càrrec de L’Afluent, que també col·labora en la producció del cicle. 

Data de publicació: Dimarts, 09 juliol 2024
  • Comparteix