Tornar

Un moment d'un concert a la Harlem Jazz Club

Escoltar i gaudir de la música en directe

Aquest mes de maig, la cartellera del Harlem Jazz Club treu fum i ofereix una programació de concerts densa i farcida de matisos.

Cada dimarts del mes de maig (2, 9, 16, 23 i 30, a les 22.30 h) el Harlem Jazz Club ens ofereix una sessió de Blues & Early Jazz, amb Chino Swingslide a la guitarra i la veu, Óscar Tinoco al contrabaix, Óscar Hita a la bateria i un seguit de músics convidats en cada sessió que ens oferiran el bo i millor del swing, el blues, l’early jazz i molt més. Chino Swingslide, que dirigeix aquest conjunt, és un dels artistes més prolífics i actius de Barcelona. També actuarà amb la banda Chino & The Sharps Swing Band (20 de maig, 23 h) amb Swing, swing, swing. “El swing, estil musical que va permetre als blancs ballar, suar, bellugar i gaudir com sempre ho havien fet els negres, té en Chino Swingslide i els seus acompanyants els millors continuadors, però també renovadors, ja que la posada en escena i els temes que interpreten, captiven i no deixen impassible a ningú”, apunta l’anunci del concert. Si encara voleu veure aquest músic en un altre format, no us perdeu Chino & The Big Bed Blues Band (5 i 26 de maig, 23 h), amb Freddy Muñoz al baix i Homero Tolosa a la bateria. 

D’altra banda, cada dijous (4, 11, 18 i 25 de maig, 22.30 h) serà el torn de Mr. Shingles Blues Jam Session per fer gaudir els assistents al so del ritm&blues. Dara Luskin al baix, Brian O’Mahony a la guitarra i la veu, i Brian Curtis a la bateria ens faran gaudir d’un bon concert i ens donaran l’oportunitat de sorprendre’ns a l’escoltar la qualitat dels intèrprets, que s’enriqueix amb la improvisació dels artistes participants, cada nit diferents. 

Les Nits al Harlem encara tenen més propostes per aquest mes de maig: els Funky Souls Band (6 de maig, 23 h), el concert solidari de Baba Sissoko Bamako Afro Jazz (7 de maig, 21.30 h), el soul, funk i blues de Virginia & The Woolfs (12 i 13 de maig, 23 h), l’afro blues i togo afro music d’Aafanboko (14 de maig, 21.30 h), el rag time i tradicional jazz de La Voodoo Jazz Band (19 de maig, 23 h), la proposta d’etno jazz de la Barcelona World’s Music Ensemble (21 de maig, 21.30 h), i el son, la guaracha, el bolero i el txa-txa-txá de què podrem gaudir amb els diumenges de música cubana, amb Mayela i Habana Swing (28 de maig a les 21.30 h). 

El preu de les entrades oscil·la entre 10 i 20 euros, segons el concert, i es poden comprar de forma anticipada a través d’aquest enllaç.

 

Data de publicació: Divendres, 28 Abril 2023
  • Comparteix