Tornar

Cadira de braços de Joan Busquets i Jané, 1902
‘Modernisme, cap a la cultura del disseny’, a partir de l’11 de novembre

Una nova exposició al Museu del Disseny

El museu inaugura ‘Modernisme, cap a la cultura del disseny’, de caràcter semipermanent.

El proper 11 de novembre el Museu del Disseny inaugura una nova exposició que farà una mirada més profunda al modernisme i al seu paper en les arts decoratives de finals del segle XIX i principis del XX. La mostra, de caràcter semipermanent, s’anomena ‘Modernisme, cap a la cultura del disseny’ i té com a objectiu fer una reinterpretació d’aquest moviment estilístic aplicat a la ‘cultura del disseny’, és a dir, a les arts artesanes i industrials de la decoració i l’interiorisme. Per tancar el recorregut històric per aquest -isme, l’exposició recull també peces del modernisme de mitjans del segle XX fins a l’actualitat.

El museu us ofereix més de tres-centes peces, moltes de les quals s’han adquirit darrerament a través de donacions de les famílies dels artistes. En destaquen les peces d’orfebreria Masriera, el mobiliari del menjador de l’arquitecte Jeroni Granell, un marc de grans dimensions de Rafael Masó, l’escó neogòtic dels tallers José Ribas, una gerra de cervesa de la taverna d'Els 4 Gats o els dibuixos originals de les marqueteries de Josep Pey per a la Casa Lleó i Morera.

L’entrada general té un preu de 6 euros i permet veure totes les exposicions permanents del museu. A més, s’hi pot accedir gratuïtament els diumenges a la tarda o tot el dia si és el primer de mes.

Consulteu el web del museu per si hi ha cap canvi en els horaris i l’aforament.

Data de publicació: Dimarts, 03 novembre 2020
  • Comparteix