Tornar

Nova sessió de “Pantalla Alternativa”, amb Isaki Lacuesta

El cineasta parlarà el dia 29 de maig a l’Auditori de Sant Martí sobre la seva trajectòria, amb projecció de fragments de les seves pel·lícules i material inèdit del seu proper treball, en aquest cicle programat per joves d’entre 15 i 18 anys

El cicle Pantalla Alternativa és un projecte pioner a Catalunya i a l’estat que ofereix sessions regulars de cinema programades per joves cinèfils d’entre 15 i 18 anys, membres de la Unió Jove Alternativa Cinemàtica, i especialment adreçada a un públic d’aquestes edats. El divendres 29 de maig, a partir de les 19:30 h a l’Auditori de Sant Martí, es porta a terme la tercera sessió del cicle, amb Isaki Lacuesta com a convidat.

El cineasta, que recentment ha estrenat la comèdia Murieron por encima de sus posibilidades, dialogarà amb el públic en una sessió que s’estructurarà en dues parts: primer es parlarà sobre la seva trajectòria i la seva manera de concebre i fer cinema, i la segona part estarà dedicada a la seva nova pel·lícula, La propera pell, de la qual se’n mostrarà material inèdit.

Lacuesta, així, compartirà amb els assistents el seu procés de treball: el guió, els assajos amb els actors, la recerca de localitzacions, els bruts de rodatge, el muntatge... Tot, a través de diverses projeccions de fragments dels seus films. En el diàleg també hi participarà Igor Szpakowski, un dels tres joves actors de La propera pell.

Pantalla Alternativa amb Isaki Lacuesta

Dia: 29 de maig

Preu: entrada gratuïta

Espai: Auditori de Sant Martí

Més informació, clicant aquí

Data de publicació: Dimecres, 20 maig 2015
  • Comparteix