Tornar

Una de les imatges calidoscòpiques de l'artista Uriginal

Les obres d'Uriginal surten de la paret i entren a la Fousion Gallery

La Fousion Gallery del carrer de la Carassa acull fins al 25 d'abril Solo show, una exposició amb obres d'Uri Martínez, l'artista que s'amaga darrere el nick Uriginal.

Uri Martínez és un artista i escriptor instal·lat a Barcelona que porta, de fet, des de la infantesa dedicat a l'art. I és que les parets van ser el seu primer llenç i, de fet, molts murs de la nostra ciutat estan decorats amb les seves creacions.

Ara, traspassa el seu art a la galeria i protagonitza una exposició en solitari en la qual ens mostra les seves creacions, obres de colors vius en les quals sovint parteix de temes clàssics de la pintura.

Ell s'encarrega en les seves obres de transformar les imatges originals, aplicant-los sovint una visió geomètrica que recorda fortament les composicions del calidoscopi.

Veureu des d'olis sobre tela a acrílics com el de la imatge (Mandawa), sempre noves lectures d'imatges que potser us recorden alguna cosa però que segur que, en la seva forma actual, no havíeu vist mai.

Si voleu saber més sobre Uriginal, visiteu el seu web i si us calen més detalls sobre l'exposició, visiteu el web de la Fousion Gallery.

Data de publicació: Dimecres, 12 Abril 2017
  • Comparteix