Tornar

Un moment d'Alma, de LaBú Teatre
Un concert de La Reina
Blanca Desvelada, de la companyia Aleteo Teatro

Més de 230 activitats als centres cívics en l'onzena edició del Barcelona Districte Cultural

El programa, que es durà a terme entre febrer i abril, té per objectiu enfortir el vincle amb la ciutadania a través de la cultura de proximitat i crear nous públics i talent local.

L'edició que farà onze del Barcelona Districte Cultural (BDC) és a la cantonada, i les reserves per assistir a alguna de les més de 230 funcions, programades entre febrer i abril, ja són obertes. Hi trobareu nou propostes teatrals, nou concerts, quatre espectacles de dansa i sis de circ, distribuïdes en 32 equipaments, la gran majoria centres cívics, dels 10 districtes de la ciutat. El principal objectiu, com sempre, és enfortir el vincle amb la ciutadania a través de la cultura de proximitat i crear nous públics i talent local. Entre totes les edicions celebrades fins ara han gaudit de les activitats del BDC 128.000 espectadors.

Entre els muntatges teatrals n'hi haurà per a públic adult com 200.000 dones, de la Cia. Cándida; Destination Moon, de la col·laboració entre Paradiso 99 i el teatre Tantarantana; El que no es diu, de la Cia. La Pocket; Blanca Desvelada, de la Cia. Aleteo Teatro; Alma de LaBú Teatre; ¿Qué fue de Andrés Villarosa?, de l’Associació Teorema Teatre, o Celebraré mi muerte, de Marcos Hourmann. També per a públic familiar; és el cas de la proposta que fa la Cia. DeLiri amb Les sirenes són calbes i la de la Cia. La Protagonista amb La volta al món en 80 ties. Els concerts també seran variats, i a l'escenari hi pujaran Valeria Castro, Alison Darwin, Miss Raisa o La Prenda Roja. Així mateix, La Reina presentarà el seu primer disc, titulat Soc jo, i el jazz sonarà amb Irene Roig Trio.

En el camp de la dansa, destaquem Crisálida, d’Antes Collado, i TERRA, de Silver Drops Dansa, i pel que fa al circ hi haurà espectacles com HOME, de la Cia. Cris-is, o la nova producció de Las Sistars, titulada Dai, ma aspetta.

Tota la informació, en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 25 Gener 2022
  • Comparteix