Tornar

Fotografia de l’interior de l’exposicio OpenArtCode Barcelona.

OpenArtCode omple d’art contemporani el Reial Cercle Artístic

El col·lectiu combina diferents expressions artístiques en una mostra que podreu visitar fins al 23 de maig. 

Si teniu curiositat per l’art i voleu explorar propostes diverses dins de l’àmbit actual, heu de desplaçar-vos fins al barri Gòtic i visitar el Palau Pignatelli, seu del Reial Cercle Artístic. Allà es presenta l’exposició OpenArtCode Barcelona en què es mostren les creacions exclusives i singulars d’aquest grup d’artistes d’arreu del món que us farà viatjar a través de l’art contemporani. 

El col·lectiu OpenArtCode explora disciplines i estils diversos en què cada membre aporta la seva perspectiva única. L’objectiu de la formació és compartir les seves creacions per tot el món i oferir una plataforma per a l’expressió artística i l’intercanvi cultural. L’exposició no només posa en relleu el talent individual, sinó que captura l’esperit col·laboratiu de la comunitat artística. En aquest cas, podreu veure l’obra d’artistes japonesos, nord-americans, italians, brasilers, noruecs, alemanys, francesos, entre d’altres. 

Els artistes del grup van presentar una mostra per primera vegada al Grand Palais de París i, després de l’èxit que van obtenir, han exposat a espais com l’Auditorium Rainier III de Montecarlo, l’Oxo Gallery del Tàmesi de Londres; el Palau Cavalli Franchetti de Venècia; la Basílica de San Lorenzo i el Palau Rosselli del Turco, ambdós a Florència; i el Museu d’Art Metropolità de Tòquio, entre altres espais.

OpenArtCode Barcelona és una mostra comissariada per Vito Abba i organitzada per Studio Abba, amb la col·laboració de Luisa Noriega, editora de Llei d’Art i del Reial Cercle Artístic. Si sou entusiasmats de l’art, acosteu-vos-hi fins a aquest espai situat al centre de la ciutat, per gaudir d’un conjunt d’expressions diverses amb artistes com Lore Eckelberry, David Harry, Sumio Inoue, Evelyne Huet, Sara Palleria, entre d’altres.

Aprofiteu per fer una immersió en l’art contemporani amb el col·lectiu OpenArtCode i la mostra que presenten a la Sala Gòtica i Sala Güell. L’entrada és lliure i podreu visitar l’exposició de dilluns a diumenge, de 10 h a 14 h i de 15 h a 20.30 h. Si voleu obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web d’OpenArtCode o el Reial Cercle Artístic.

Data de publicació: Dimarts, 14 maig 2024
  • Comparteix