Tornar

Façana del Palau de la Virreina

El Palau de la Virreina acollirà l’Oficina Ciutadana de la Cultura, un nou espai de suport i assessorament al teixit cultural de Barcelona

Es preveu enllestir completament la transformació dels baixos de l’edifici el setembre del 2021, però aquest mes de juny ja s’hi oferirà atenció a les persones i empreses del sector.

L’Ajuntament de Barcelona transformarà els baixos del Palau de la Virreina (Rambla, 99), on ara hi ha l’oficina Tiquet Rambles, en la nova Oficina Ciutadana de la Cultura, un nou espai d’acollida per donar suport i assessorament al teixit cultural de la ciutat.

Es preveu una implementació progressiva que transformarà la cartera de serveis i l’adaptarà a les necessitats del sector, però sense perdre l’atenció que fins ara s’hi oferia, com la venda d’entrades i el servei de Lastminute o la informació sobre l’oferta cultural.

La posada en marxa amb nous serveis s’ha fixat per al proper mes de juny. En aquesta fase inicial s’hi oferirà assessorament directe sobre la convocatòria extraordinària de subvencions i ajuts municipals en el context actual derivat de la COVID-19. També es facilitarà, entre d’altres, atenció personalitzada sobre les mesures del pla de xoc activat per l’Ajuntament per fer-hi front.

Posteriorment, al novembre, arrencaran les obres d’adequació i es preveu enllestir completament el projecte el setembre del 2021. Una intervenció que, a més, permetrà connectar més directament la Virreina amb la Rambla i convertir la porta d’entrada de l’Institut de Cultura de Barcelona en un veritable espai de trobada i acollida per al teixit cultural de la ciutat.

Data de publicació: Dimarts, 19 maig 2020
  • Comparteix