Tornar

Fotografia d'un concert del cicle Talents Jazz a La Pedrera

Talents Jazz a La Pedrera

La cúspide de l’edifici de Gaudí serà escenari de divuit concerts nocturns, en col·laboració amb el Conservatori del Liceu i el Taller de Músics.

Les nits d’estiu, La Pedrera esdevé l’epicentre del jazz a Barcelona. Del 2 de juny al 29 de juliol, la Fundació Catalunya La Pedrera ha programat divuit concerts al terrat de l’edifici construït per l’insigne arquitecte modernista Antoni Gaudí. Amb aquesta iniciativa, La Pedrera contribueix a dinamitzar l’ecosistema cultural de la ciutat mitjançant la col·laboració amb dues institucions educatives de prestigi com el Conservatori del Liceu i el Taller de Músics.

Talents Jazz a La Pedrera comença amb una visita lliure a les golfes, l’àtic de la balena, on es troba l’espai interpretatiu de l’obra de Gaudí; seguit d’un concert al terrat, un escenari excepcional per fruir de la nit, de les esplèndides vistes a la ciutat i de la millor música en directe amb una copa de cava a la mà.

Cada dijous i divendres a les 20 h, el cicle ofereix una proposta de jazz i música moderna diferent. El programa del mes de juny inclou les actuacions de Liceu Big Band (dia 2), Víctor Carrascosa Quartet (dia 9), Alba Alsina Quartet (dia 10), Liceu Jazz Grup (dia 16), Eddie Mejia Quartet (dia 23), Franki Ramos Sextet (dia 24) i Eva Verde Quartet (dia 30).

L’1 de juliol hi actuarà Liceu BLAM Collective, seguit Jazz Sebastian Band (dia 7), Ensemble X Berlin-Barcelona (dia 14), Sara Terraza & The Black Sheep (dia 21), Santi de la Rubia Quartet (dia 22), Perico Sambeat & Taller de Músics Ensemble (dia 28) i Pablo Martín Trio (dia 29).

El preu de cada concert és de 38 euros, incloent-hi la visita a les golfes de La Pedrera i una copa de cava. Podeu adquirir l’entrada de forma anticipada en aquest enllaç.   

Data de publicació: Dimecres, 25 maig 2022
  • Comparteix